HET Reclamebureau logo

Responsive webdesign garandeert steeds een optimale weergave van uw website!

Responsive webdesign is het bouwen van een dynamische websites die zich automatisch felxibel aanpast aan verschillende schermresoluties. Op computer, op tablet en op smarthphone.

De voordelen van een site met responsive design:

Wat is responsive design? >>

Een mobielvriendelijke site is nu een must!

Een site zonder responsive design scoort veel lager bij Google. Een website die niet perfect wordt weergegeven op mobiele apparaten tuimelt omlaag in de zoekresultaten bij Google.

Is uw website mobielvriendelijk?
Test hier uw eigen site >>

Wat is responsive design?

Responsive webdesign is het bouwen van een dynamische dynamische websites die zich automatisch felxibel aanpast aan verschillende schermresoluties op verschillende toestellen. Bij responsive webdesign worden de elementen van een site zo herschikt dat ze op verschillende schermgroottes optimaal te bekijken zijn. Zo wordt de weergave van uw website automatisch aangepast aan de schermresolutie van het toestel waarop bezoekers uw website bekijken zoals desktops, tablets of smartphones.
Test het zeker eens met deze site.

We ontwerpen 3 verschillende weergaven op basis van dezelfde stijl. Er wordt extra aandacht geschonken aan de grootte van de pagina's, de navigatie en de weergave van de verschillende componenten.

Mobielvriendelijke test

Heeft u nog geen mobiel vriendelijke website? Met de nieuwe test tool van Google kunt u zelf gemakkelijk online kijken of uw website mobiel vriendelijk is.