HET Reclamebureau gaat op in Maquina
Een sterk all-in marketing concept voor € 1500

Betaalbare creatieve marketing gekoppeld aan een sterk concept, het kan!
Hebt u nood aan een totaalconcept, of moeten er specifieke losse marketingmiddelen ontwikkeld worden? Neem contact met Jean-Luc Dewulf.

Een website, een brochure, een video, animatie, aanwezigheid op sociale media of een fotoreportage, … we gaan crossmediaal te werk, met oog voor uw totale communicatie, met respect voor de bedrijfsstrategie, en steeds volgens uw beschikbaar budget.

 

Gegarandeerd meer winst vanaf de eerste euro die je investeert in uw marketingmiddelen, het kan! HET Reclamebureau biedt een ALL-IN MARKETING CONCEPT, in 4 stappen, voor een vriendelijke prijs van € 1500.

 

Doelgericht communiceren, volgens een uitgekiemde strategie is van groot belang. Alles start met een wel overwogen plan, een strategie en een concept.

In 4 stappen komen we samen tot een sterk creatief marketingconcept, gekoppeld aan een duidelijke strategie en een concreet actieplan.

Stap 1
In een eerste vergadering maken we kennis met uw bedrijf, met uw product of dienst. In een gesprek van ongeveer een anderhalf uur leggen we de basis voor de marketing analyse.

Stap 2
Bij de volgende afspraak bespreken we de eerste analyse, er volgt een gezamenlijke brainstorm, die resulteert in gezamenlijke creatieve inzichten. Resultaat: een basis voor een creatief concept en actieplan.

Stap 3
We ontwikkelen intern een voorontwerp van marketingconcept. Een vrijblijvend creatief concept, gekoppeld aan een voorstel van grafische uitwerking.

Stap 4
We stellen een resultaat gericht concreet actieplan voor, op maat van uw budget. We begroten de nodige online en/of offlinemiddelen, die volgen uit het actieplan. Welke online en/of offline creatief werk moeten er ontwikkeld worden, om het marketingconcept te activeren, om uw bedrijf, uw product, sterker te profileren.

RESULTAAT = EEN STERK ALL-INN MARKETING CONCEPT EN EEN STRATEGIE, KLAAR VOOR GEBRUIK, VOOR € 1500.

We stellen vervolgens vrijblijvend een CROSSMEDIA PAKKET samen op uw maat, volgens UW BUDGET. Het inzetten van de juiste combinatie van online en offline mediamiddelen, volgens een perfect uitgewerkte strategie, resulteert finaal in MEER WINST.

Elementen die deel kunnen uit maken van het crossmedia pakket:

  • nieuwe huisstijl
  • brochure, folder of flyer
  • informatieve website, of webshop
  • bedrijfsfilm, fotoreportage of animatie
  • drone reportage of film
  • sociale media campagne
  • stand of display

Jean-Luc Dewulf begeleidt u graag bij de realisatie van dit traject.
Meer info: +32(0)475 27 74 76 of jean-luc@hetreclamebureau.be.

 

Interesse in een eerste vrijblijvend gesprek? We krijgen graag reeds wat info, zodat we voorbereid kunnen langs komen. Duid eventueel hieronder de crossmedia noden aan die u veronderstelt te wensen inzetten.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.